Greqi

Linjat bashkëpunuese për në Greqi janë: ALVAVEL, ALB-TOP-LINES, EURO-INTERLINES, FIERI-TRAVEL, DEA-SARA, AL-EUROTRANS, KLID-BALLKAN, JOY –TRAVEL, etj.

Itali

Linjat bashkëpunuese për në Itali janë: HERMES-LINES, MABA-VIAGI, ALB-KOS-TOURS, EURO-INTERLINES.

Turqi

Linjat bashkëpunuese për në Turqi janë: ALVAVEL, ALPAR.

Slloveni-Austri-Gjermani

Linjat bashkëpunuese për në Slloveni-Austri-Gjermani janë: DEVA-TOURS.

Maqedoni-Bullgari

Linjat bashkëpunuese për në Maqedoni-Bullgari janë: DRITA-TRAVEL & TOURS , DURMO –TOURS.

Kosovë

Linjat bashkëpunuese për në Kosovë janë: KEI-REISEN, KABASHI –TOURS dhe ALB-KOS-TOURS.

 

Kosovë

Kei-Reisen qytetet dhe oraret e nisjes:
Qyteti Ora e nisjes
Shkodër (05:00)
Rrëshen (07:00)
Lezhë (06:00)
Laç (06:15)
Mamurras (06:15)
Kamëz (06:10)
Bathore (06:10)
Tiranë (06:00)

Kabashi qytetet dhe oraret e nisjes:
Qyteti Ora e nisjes
Shkodër (16:00)
Rrëshen (18:00)
Lezhë (16:30)
Laç (17:30)
Mamurras (17:20)
Kamëz (17:10)
Bathore (17:10)
Tiranë (17:00)